Zakaj izbrati nas?

  • Hiter odzivV roku dveh ur, tudi ob vikendih!
  • ZanesljivostVedno se držimo vnaprej dogovorjenih rokov.
  • StrokovnostStrokovni in izkušeni prevajalci, naravni govorci ...
  • Sodelovanje s strankoPrevod po potrebi popravimo, dokler niste 100 % zadovoljni.
  • Ugodna cenaŽe od 15,00 € na avtorsko stran.
  • Diplomske nalogeNudimo tudi lektoriranje diplomske naloge in prevod povzetka.

Prevajanje nemščine


Prevajanje iz nemščine v slovenščino


V podjetju Dominatus, d. o. o., vam nudimo prevajanje nemščine že od 17,50 € na avtorsko stran. Vsako nemško besedilo lahko tudi lektoriramo. S tem odpravimo še zadnje napake, ki jih lahko v besedilu naredi prevajalec. Ko prevajalec besedilo prevede, ga preda še lektorju, da ga ta še slovnično in slogovno pregleda.

Prevajanje iz slovenščine v nemščino


Nudimo prevajanje obeh jezikovnih kombinacij. Akcijska cena za prvo naročilo je 17,50 € na avtorsko stran. Pri zahtevnejših besedilih je cena lahko višja. Čas trajanja prevoda je odvisen od zahtevnosti in dolžine besedila. Za točno oceno trajanja nam pošljite besedilo, ki ga želite prevesti. Besedilo nam pošljite na email naslov
prevajanje@dominatus.si
. Med delovnim časom lahko pričakujete odgovor v roku dveh ur.

Doslej nam je zaupalo že veliko strank. Z večino tudi redno sodelujemo, saj so z opravljenimi storitvami in stroški zadovoljne. Če potrebujete kvalitetne in hitre storitve, potem ste na pravi spletni strani. Pošljite nam besedila že danes in se sami prepričajte o naši kvaliteti.

Prevajanje nemščine opravimo preko elektronske pošte. Ko od vas dobimo besedilo in se dogovorimo za datum prevoda, predamo besedilo v prevajanje. Prevajanje nemščine opravimo v najkrajšem možnem času. Ko so besedila prevedena, vam jih pošljemo nazaj.

Povezave:
Slovarji - brezplačen spletni slovar.
Prevajalnik - brezplačno spletno prevajanje besedil.
Lektoriranje vseh vrst slovenskih besedil.

Uporabna orodja